Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Ismerje meg szolgáltatásainkat
Kattintson a szolgáltatás nevére.
Trezor
Ők minket választottak!
Ügyfeleink mondták


 • "Right the heart of such a beautiful town! I loved it! Really chilled and relaxing, my friends and I had a fantastic time there. Service was spot on, would highly recommend this venue for any occasion.Will definitely be returning on my next trip over :)Cheers guys!"
  David Swartcz - Ausztrália (2020)
 • Nagyon barátságos, fiatalos hely. Rendkívüli az italkülönlegesség. Szuper a kiszolgálás. Mindenkinek szívvel ajánljuk. Eszti és Patrik a legjobb.
  Zsuzsanna Fodor (2019)
Rendezvényház

kattints egy helyszínre

Fényterem
A LED mennyezet különleges hangulatot varázsol a legkisebb termünknek, mely alkalmas privát megbeszélésekre, kisebb összejövetelekre, de akár kiállító- és próbateremként is üzemel. Önálló multimédiás eszközökkel van felszerelve.
Fény terem
Freskóterem
A ház legnagyobb terme, festett mennyezetét eredeti motívumok és a monumentális csillárok teszik lenyűgözővé. A Színház térre néző nagy ablakok és a szemközti tükörfal izgalmas fény- és térhatást kölcsönöznek a teremnek. Itt található a ház egyik büszkesége, a látványos és sokszínű Trezor Bár. A helyiség alkalmas konferenciák, esküvők, állófogadások, akusztikus koncertek és egyéb összejövetelek megrendezésére.
Freskó terem
Üvegterem
Legmodernebb hang és fénytechnikai eszközökkel felszerelt terem, önálló bárral és színpaddal kiegészítve áll a vendégek rendelkezésére. Alkalmas mini konferenciák, továbbképzések, sajtótájékoztatók, és egyéb, a hely méretéhez szabott rendezvények szervezésére.
Üveg terem
Catering
Bármilyen elképzelést professzionális partnereinkkel és egyedi, a rendezvényhez és annak vendégeihez illesztett kínálattal tudunk megvalósítani a hagyományos étkezéstől a legújabb trendekig - legyen szó kávészünetről vagy állófogadásról, esküvőről vagy céges rendezvényről -
Bár
A rendezvényház különlegessége az egyedülálló kínálattal rendelkező Trezor Bár, amely élen jár a legújabb bártrendek terén.

Munkatársaink különleges figyelemmel és hozzáértéssel válogatják és újítják a szortimentet - évszakoknak megfelelő borkínálat, közel 40 féle sör, a világ számos pontjáról válogatott, 170 tételes rövidital paletta, és a város legkülönlegesebb koktél felhozatala között garantáltan mindenki megtalálja az ízlésének és kíváncsiságának megfelelő italt - ha nem akkor pedig örömmel és szakértelemmel segítünk.

A pezsgő hangulat a belső terek mellett nyáron a tágas teraszunkat is betölti, így nálunk egy egyszerű hétköznap is tartalmas alkalommá minősül. A Trezor Bár nem csak a rendezvények alkalmával, hanem keddtől szombatig szeretettel várja a hozzánk betérő vendégeket. (Kivéve zártkörű rendezvények esetén - erről az eseménynaptárban és Facebook oldalunkon lehet tájékozódni.)
 • "Csak egy italra ültünk be, de rendkívül jó az első benyomás: Nagyon igényesen kialakított hely, profi, figyelmes pincérek, hatalmas italválaszték, különleges borlap, finom koktélok, jó sörök."
  Krisztián Erdei (2020)
 • A legjobb befektetés egy jó italhoz!
  Tomie Solymár (2019)
Esküvő
Rendezvényszervezés
Bátran engedje el képzeletét vagy kérje szakavatott rendezvényszervezőink segítségét, és álmodjuk meg közösen a tökéletes rendezvény minden részletét. Kiterjedt partnerkapcsolatainknak köszönhetően bármilyen szolgáltatást minőségi garanciával kínálunk.
Rendezvényszervezés
Minden rendezvény egyedi, ezért mi sem sablonokban gondolkodunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk kitalálni a legjobb megoldást.
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Üzenet *
Küldés


TRZ Rendzvényház Kft.
7622 Pécs, Somogyi Béla u. 9.
10540813-2-02

Tárhely szolgáltató neve: Marketing Soul Kft.
 

 

A Trezor - Pécs Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trezor - Pécs Csapata