Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Ismerje meg szolgáltatásainkat
Kattintson a szolgáltatás nevére.
Trezor
Ők minket választottak!
Ügyfeleink mondták


 • "Right the heart of such a beautiful town! I loved it! Really chilled and relaxing, my friends and I had a fantastic time there. Service was spot on, would highly recommend this venue for any occasion.Will definitely be returning on my next trip over :)Cheers guys!"
  David Swartcz - Ausztrália (2020)
 • Nagyon barátságos, fiatalos hely. Rendkívüli az italkülönlegesség. Szuper a kiszolgálás. Mindenkinek szívvel ajánljuk. Eszti és Patrik a legjobb.
  Zsuzsanna Fodor (2019)
Rendezvényház

kattints egy helyszínre

Fényterem
A LED mennyezet különleges hangulatot varázsol a legkisebb termünknek, mely alkalmas privát megbeszélésekre, kisebb összejövetelekre, de akár kiállító- és próbateremként is üzemel. Önálló multimédiás eszközökkel van felszerelve.
Fény terem
Freskóterem
A ház legnagyobb terme, festett mennyezetét eredeti motívumok és a monumentális csillárok teszik lenyűgözővé. A Színház térre néző nagy ablakok és a szemközti tükörfal izgalmas fény- és térhatást kölcsönöznek a teremnek. Itt található a ház egyik büszkesége, a látványos és sokszínű Trezor Bár. A helyiség alkalmas konferenciák, esküvők, állófogadások, akusztikus koncertek és egyéb összejövetelek megrendezésére.
Freskó terem
Üvegterem
Legmodernebb hang és fénytechnikai eszközökkel felszerelt terem, önálló bárral és színpaddal kiegészítve áll a vendégek rendelkezésére. Alkalmas mini konferenciák, továbbképzések, sajtótájékoztatók, és egyéb, a hely méretéhez szabott rendezvények szervezésére.
Üveg terem
Catering
Bármilyen elképzelést professzionális partnereinkkel és egyedi, a rendezvényhez és annak vendégeihez illesztett kínálattal tudunk megvalósítani a hagyományos étkezéstől a legújabb trendekig - legyen szó kávészünetről vagy állófogadásról, esküvőről vagy céges rendezvényről -
Bár
A rendezvényház különlegessége az egyedülálló kínálattal rendelkező Trezor Bár, amely élen jár a legújabb bártrendek terén.

Munkatársaink különleges figyelemmel és hozzáértéssel válogatják és újítják a szortimentet - évszakoknak megfelelő borkínálat, közel 40 féle sör, a világ számos pontjáról válogatott, 170 tételes rövidital paletta, és a város legkülönlegesebb koktél felhozatala között garantáltan mindenki megtalálja az ízlésének és kíváncsiságának megfelelő italt - ha nem akkor pedig örömmel és szakértelemmel segítünk.

A pezsgő hangulat a belső terek mellett nyáron a tágas teraszunkat is betölti, így nálunk egy egyszerű hétköznap is tartalmas alkalommá minősül. A Trezor Bár nem csak a rendezvények alkalmával, hanem keddtől szombatig szeretettel várja a hozzánk betérő vendégeket. (Kivéve zártkörű rendezvények esetén - erről az eseménynaptárban és Facebook oldalunkon lehet tájékozódni.)
 • A legjobb befektetés egy jó italhoz!
  Tomie Solymár (2019)
 • "Csak egy italra ültünk be, de rendkívül jó az első benyomás: Nagyon igényesen kialakított hely, profi, figyelmes pincérek, hatalmas italválaszték, különleges borlap, finom koktélok, jó sörök."
  Krisztián Erdei (2020)
Esküvő
Rendezvényszervezés
Bátran engedje el képzeletét vagy kérje szakavatott rendezvényszervezőink segítségét, és álmodjuk meg közösen a tökéletes rendezvény minden részletét. Kiterjedt partnerkapcsolatainknak köszönhetően bármilyen szolgáltatást minőségi garanciával kínálunk.
Rendezvényszervezés
Minden rendezvény egyedi, ezért mi sem sablonokban gondolkodunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk kitalálni a legjobb megoldást.
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Üzenet *
Küldés


TRZ Rendzvényház Kft.
7622 Pécs, Somogyi Béla u. 9.
10540813-2-02

Tárhely szolgáltató neve: Marketing Soul Kft.

Nyári nyitvatartás!

A Trezor - Pécs Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trezor - Pécs Csapata