Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavamA Trezor Rendezvényház lenyűgöző atmoszférájának, csúcsminőségű technikai felszereltségének és a menedzsment több mint tíz éves tapasztalatának köszönhetően a hazai rendezvényhelyszínek legújabb, izgalmas színfoltja. Professzionális személyzetünk és a helyszín rugalmas adottságainak köszönhetően a Trezor ideális választás a különféle események, rendezvények lebonyolításához. Ital- és étel kínálatunk, felszereltségünk és szolgáltatásaink maximálisan illeszkednek a megbízók és vendégek igényeihez.

Úgy gondoljuk, hogy ennek a helyszínnek lelke van. A patinás épület atmoszférája, a változatos terek, az exkluzív anyagok és berendezés, a munkatársak figyelmessége, odaadása mind-mind erősíti azt a törekvésünket, hogy az ide szervezett események különlegesek legyenek, és a hozzánk betérő vendégek igazán jól érezzék magunkat.
Együttműködő partnereink


Kozarics Viktor
Simara László
Dudás Hajas beautyque
Casino win Pécs
Dj, Hang- és Fénytechnikai Szaküzlet
Happy End dekoráció
Megbízóink


Philip Morris Magyarország Kft
Pécs
IT Service
Pécs
OTP bank
Pécs
Raiffeisen Bank
Pécs


útvonal tervezése
Írd ide az indulás helyét: *
tervezés!TRZ Rendzvényház Kft.
7622 Pécs, Somogyi Béla u. 9.
10540813-2-02

Tárhely szolgáltató neve: Marketing Soul Kft.
A Trezor - Pécs Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trezor - Pécs Csapata