Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavamA Trezor Rendezvényház lenyűgöző atmoszférájának, csúcsminőségű technikai felszereltségének és a menedzsment több mint tíz éves tapasztalatának köszönhetően a hazai rendezvényhelyszínek legújabb, izgalmas színfoltja. Professzionális személyzetünk és a helyszín rugalmas adottságainak köszönhetően a Trezor ideális választás a különféle események, rendezvények lebonyolításához. Ital- és étel kínálatunk, felszereltségünk és szolgáltatásaink maximálisan illeszkednek a megbízók és vendégek igényeihez.

Úgy gondoljuk, hogy ennek a helyszínnek lelke van. A patinás épület atmoszférája, a változatos terek, az exkluzív anyagok és berendezés, a munkatársak figyelmessége, odaadása mind-mind erősíti azt a törekvésünket, hogy az ide szervezett események különlegesek legyenek, és a hozzánk betérő vendégek igazán jól érezzék magunkat.
Együttműködő partnereink


Happy End dekoráció
Pécsi Fotóhetek 2020
Dudás Hajas beautyque
Dj, Hang- és Fénytechnikai Szaküzlet
Casino win Pécs
Simara László
Kozarics Viktor
Jáger Viktor
Alkotói fotográfia
Megbízóink


OTP bank
Pécs
IT Service
Pécs
Raiffeisen Bank
Pécs
Philip Morris Magyarország Kft
Pécs


útvonal tervezése
Írd ide az indulás helyét: *
tervezés!TRZ Rendzvényház Kft.
7622 Pécs, Somogyi Béla u. 9.
10540813-2-02

Tárhely szolgáltató neve: Marketing Soul Kft.

Nyári nyitvatartás!

A Trezor - Pécs Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trezor - Pécs Csapata