Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


The Annie Project Zenekar

A 2020-ban alakult The Annie Project Zenekar profi és amatőr zenészekből áll. A zenekar fő motiváló ereje az együtt zenélés öröme, a közös alkotás élménye.
Repertoárjuk a 30-as, 60-as évek zenéjét öleli fel, melyben megtalálható az amerikai és
magyar jazz, swing stílus, valamint Karády Katalin dalainak feldolgozásai.

Belépő: 1500 Ft

2020-09-30 19:00 - 2020-09-30 20:00
Kérjük, hogy ellenőrizze a kosárba helyezett jegyek mennyiségét. A fehér négyzetekbe kattintva egyszerűen módosíthatja a megrendelni kívánt jegyek számát. Maximum 10 darab jegyet rendelhet egy megrendelés során! A jegyek pontos meghatározását követően adja meg a számlázási adatokat. Kérjük, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen rendszerünk ez alapján állítja ki az Ön részére a számlát. A számlázási adatok után kérjük, hogy adja meg kapcsolattartási adatait. Tájékoztatjuk, hogy a megadott e-mail címre kerülnek kiküldésre a megrendelt virtuális jegyek. Az online rendeléshez kérjük, hogy fogadja el a nyilatkozatokat. Kérdés esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.
Foglalható jegyek
The Annie Project Zenekar 2020-09-15-tól 2020-09-30-ig foglalható 51 jegy rendelhető még 1.500 Ft db


Számlázási adatok
Vezetéknév *
Keresztnév *
Irányítószám *
Település *
Közterület *
Házszám *
Kieg. címadatok
Cégnév


Megrendelő
Telefonszám
E-mail cím *Tájékoztatjuk, hogy a “TOVÁBB A FIZETÉSHEZ” gombra kattintva rendszerünk automatikusan tovább irányítja a Simple biztonságos bankkártya elfogadói felületére, ahol a bankkártya adatat megadva tudja véglegesíteni és pénzügyileg teljesíteni megrendelését. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy kizárólag a pénzügyileg teljesített rendelések érvényesek, csak ebben az esetben tudjuk az Ön részére biztosítani a rendezvényen való részvételt.
Tovább a fizetéshez


TRZ Rendzvényház Kft.
7622 Pécs, Somogyi Béla u. 9.
10540813-2-02

Tárhely szolgáltató neve: Marketing Soul Kft.
A Trezor - Pécs Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trezor - Pécs Csapata