Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


Balásy Szabolcs bemutatja: Kusnyér Anna előadói est
Balásy Szabolcs bemutatja sorozatunk következő előadó művészét Kusnyér Annát.
"Színésznő és énekes. Színes és izgalmas előadó, csapongó és egyszerre mély zenei érzelmek közvetítésével megáldott társas alkat,
született előadóművész- lélek, kinek kenyere a humor, élete a muzsika, otthona a színpad.
Aki kedveli Norah Jones, vagy Cserháti Zsuzsa művészetét, tartalmas és kalandos estére számíthat…
Várunk mindenkit szeretettel!" Balásy Szabolcs
2020-09-24 19:00 - 2020-09-24 21:00
Kérjük, hogy ellenőrizze a kosárba helyezett jegyek mennyiségét. A fehér négyzetekbe kattintva egyszerűen módosíthatja a megrendelni kívánt jegyek számát. Maximum 10 darab jegyet rendelhet egy megrendelés során! A jegyek pontos meghatározását követően adja meg a számlázási adatokat. Kérjük, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen rendszerünk ez alapján állítja ki az Ön részére a számlát. A számlázási adatok után kérjük, hogy adja meg kapcsolattartási adatait. Tájékoztatjuk, hogy a megadott e-mail címre kerülnek kiküldésre a megrendelt virtuális jegyek. Az online rendeléshez kérjük, hogy fogadja el a nyilatkozatokat. Kérdés esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.
Foglalható jegyek
Kusnyér Anna előadói est 2020-09-13-tól 2020-09-24-ig foglalható 55 jegy rendelhető még 1.500 Ft db


Számlázási adatok
Vezetéknév *
Keresztnév *
Irányítószám *
Település *
Közterület *
Házszám *
Kieg. címadatok
Cégnév


Megrendelő
Telefonszám
E-mail cím *Tájékoztatjuk, hogy a “TOVÁBB A FIZETÉSHEZ” gombra kattintva rendszerünk automatikusan tovább irányítja a Simple biztonságos bankkártya elfogadói felületére, ahol a bankkártya adatat megadva tudja véglegesíteni és pénzügyileg teljesíteni megrendelését. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy kizárólag a pénzügyileg teljesített rendelések érvényesek, csak ebben az esetben tudjuk az Ön részére biztosítani a rendezvényen való részvételt.
Tovább a fizetéshez


TRZ Rendzvényház Kft.
7622 Pécs, Somogyi Béla u. 9.
10540813-2-02

Tárhely szolgáltató neve: Marketing Soul Kft.
A Trezor - Pécs Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trezor - Pécs Csapata