Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


Gin világa

SLOE GIN

PLYMOUTH SLOE

A gin alapját a sokak által ismert és kedvelt Plymouth gin képezi. Ebben a kiadásban annyi a „trükk”, hogy a ginhez ízletes és jellegzetes ízű kökényt adnak, így  a sloe gin még intenzívebb, gyümölcsösebbé válik, amelyben csakúgy vibrálnak a fűszeres, ropogós jegyek.

HAYMAN'S SLOE

A Hayman's Sloe Gin az eredeti családi recept alapján készül: sima, mégis kirobbanóan gyümölcsös. Aromáiban felfedezhetőek az intenzív szilvás-gyümölcsös valamint a mandulás-diós jegyek, nagyszerűen kiegészítve egymást. Készítésekor kiemelten figyelnek arra, hogy megtalálják a megfelelő egyensúlyt az ízesítéshez használt kökénybogyók és az eredeti Hayman's gin között. A kökényt több hónapon keresztül áztatják a ginben, majd cukorral édesítik. Próbáld ki egy szelet lime-mal mint aperitif, vagy pezsgőborral, ha valami különlegesebbre vágysz. A Hayman's Gint a legrégibb angliai gin gyártó család készíti, és immáron az ötödik generáció (James és Miranda Hayman) vezeti apjukkal karöltve. Az apa, Christopher Hayman 40 éves tapasztalattal és szakértelemmel felvértezve irányítja ma is a lepárlást.

GIN BATHTUB SLOE ABLEFORTH'S

Egy nagyszerű díjnyertes gin, amelyet a titokzatos Professor Cornelius Ampleforth készít. A legtöbb jó minőségű gintől eltérően nem párolják össze az alapszeszt és a növényeket, hanem az ízesítőket hidegen keverik bele az alkoholba (ún. Cold Compound Gin). A Bathtub ginek tulajdonképpen az amerikai szesztilalom alatt nyertek önálló formát, hisz ekkor sokan otthon készítettek gint, sokszor rossz minőségű szeszből, a fürdőkádban összekeverve az ízesítőkkel. Mindenesetre a Professor Cornelius Ampleforth Bathtub Gin távolról sem hasonlít ezekre az alkoholokra, hisz a legjobb ginek között emlegetik. Tudomásunk szerint ez az egyetlen ún. Cold Compound Gin, amely jelenleg elérhető a piacon. A nagyon magas minőségű kisüsti párlatba borókát, narancshéjat, koriandert, fahéjat, szegfűszeget,kardamomot tesznek. Az összeérlelés ideje alatt folyamatosan ellenőrzik a keverék minőségét, végül pedig egészen kis adagokban palackozzák. A végeredmény egy rendkívüli gin, amelyet a növények halványan megszíneznek, büszke karaktere pedig utat enged a parfümös jegyeknek. Amatőr és profi koktélkeverőknek is tetszeni fog.

MONKEY 47 SLOE

Egy szokatlan vagy még inkább különleges gin Németországból, egyenesen a Fekete-erdőből. A Monkey 47 egy egyedi és fontos összetevőt is tartalmaz. Nem, nem majmot, hanem tőzegáfonyát! Rövid idő alatt hihetetlen népszerűségre szert tett Monkey 47 kökénnyel ízesített verziója, amelyhez a gyümölcsöt szintén ebből az erdőből szedik. Borsos, fűszeres, pikáns, komplex, a kökény felejthetetlen ízével.

GIN

TANQUERAY LONDON DRY

Egy gazdag, sok-rétegű gin a boróka, koriander, angyalgyökér ízeivel. A három fő meghatározó növényen kívül a világ minden tájáról származó fűszerekkel ízesítik a Tanqueray-t, de a pontos receptet csupán a három lepárlómester ismeri az egész világon.A boróka és a citrusos vonulat igen harsányan van jelen. Sok-sok boróka, koriander és angyalgyökér teszi egyedivé e kirobbanóan citrusos, fűszeres, száraz gint.

TANQUERAY NO.10

BOMBAY SAPPHIRE

A Bombay Sapphire egy 1761-ből származó, titkos recept alapján készül tíz különböző, egzotikus növény felhasználásával. A világ legnépszerűbb és legnagyobb számban eladott ginjei közé tartozik.Érett citrusos aromák jól lekerekedett fűszerekkel és egy kevéske borókabogyóval.Elsőre elképesztően tiszta, könnyű, ropogós. Csak fokozatosan tárja fel többrétegű komplexitását: pikáns citrus, ízletes mogyoróolaj, gazdag egzotikus fűszerek és egy cseppnyi édesség a csodálatos finis előtt, amely…könnyed levendulás és hosszan tartó borsos-fűszeres jegyekkel kápráztatja el ízlelőbimbóinkat.

OPIHR

Az Opihr gint 2013 óta gyártják, és már nagy hírnevet szerzett magának, a róla kialakult jó véleményeknek köszönhetően. Alapvetően orientális ihletésű gin, így nagy utazást tehetünk vele Délkelet-Ázsiából egészen Angliáig, csakúgy, mint hajdanán a fűszerkereskedők. Érezhetjük benne a kis malajziai szigetről, Malaccáról származó kubebaborsot, és az indiai Keralából beszerzett Tellicherry fekete borsot is, amelyet a legnemesebb borsnak mondanak (a királyok fűszere, vagy "Fekete Arany" néven is ismert). Törökországból kiváló minőségű köményt, Velencéből borókát, Marokkóból koriandert, Spanyolországból pedig narancsot szereznek be, hogy aztán Anglia legrégibb, működő lepárlójában elkészítsék az utazás eszenciáját, az Opihr gint.Intenzív, egészen egyedi fűszeresség jellemzi, amelyben a borsos, illetve citrusos aromák dominálnak. Citrusos és földes jegyek dominálnak, melengető fűszerekkel melyek közül kiemelkedik a római kömény és a kardamom. Nagyon jó egyensúlyt mutat a citrusokkal. Hosszú és egyenletesen melengető. Kellemes citrusos és fűszeres utóízt hagy a szájban

MARTIN MILLER'S

A Martin Miller’s egy kis mennyiségben gyártott pot still (kisüsti) gin, amelyet izlandi forrásvízzel kevernek. A Beverage Testing Institute 94 pontot (kitűnő minősítés) adott az elérhető 100 pontból ennek a ginnek. Büszkék arra, hogy 1999-es indulásukkal a modern kori gin reneszánsz egyik úttörőjének tekinthetők. Karakterét a boróka és a citrusok határozzák meg, vagyis egy klasszikus London Dry Ginről van szó.

WHITLEY NEILL RHUBARB GINGER

A Whitley Neill egy díjnyertes angol ginlepárló család, akik 1762 óta készítenek párlatokat és napjainkban a család 8. generációs tagja, John Neill vezeti. Első gyerekkori találkozása a ginnel a palackok gyűjteményének felfedezése volt a nagymamája házánál a lépcső alatt.A Birmingham közelében készülő Whitley Neill egy 100%-ban gabona alapú gin, amelyet eltérő kiadásaiban más és más féle botanikumokkal influálnak, majd együtt párolnak le egy hagyományos rézüstben, amely több mint 100 éves és Constance-nek hívják.A lila palackos rebarbara és gyömbér ízesítésű kiadás Johnny gyermekkori emlékeit idézi fel. Gyakran látogatta meg nagyszüleit a Daresbury közeli farmjukon, ahol a kert tele volt izgalmas ízű növényekkel, melyeket gin-kísérleteikhez (is) használtak. llyen volt például a rebarbara.

BROCKMANS PREMIUM

A Brockmans házaspár így ír a gin születéséről: " Megalkotásához több, igen tapasztalt és elhivatott barátunk különböző képességeire volt szükség, amelyeket összekovácsolt a minőség iránti valódi szenvedély. A cél világos és egyértelmű volt: a különböző stílusú ginek egyedi stílusjegyeit kombinálva egy teljesen új és eredeti gint alkossanak meg, amely minden más gintől eltér. Amely páratlanul sima és ízletes, olyannyira, hogy az ember mindig szívesen fogyasztja magában vagy jégre töltve is." Időt nem sajnálva, több száz receptet végigpróbálva, kísérletezték ki a növények egy olyan kombinációját, amely belátásuk szerint ezeknek a feltételeknek mindenben megfelel.Bolgár koriander, fekete áfonya és szeder, valamint keserédes Valencia narancshéj játssza a főszerepet a klasszikus gin fűszerek (boróka stb.) mellett. Extrém simaság és gyümölcsösség - ez a Brockmans Gin élmény. A bogyós gyümölcsök és a citrusok adják a vezető ízt ennek a harmónikus ginnek. Elég erőteljesen elkülöníthető ízek fedezhetők fel a ginben, de szerencsére nem tagadja meg a gyökereit sem.A bogyós gyümölcsök és a citrusok adják a vezető ízt ennek a harmónikus ginnek. 

ISH LONDON DRY

Az Ish gin áttöri a határokat, félretolja az eddig szokásokat, utat enged a tiltott világ felé. Az Ish a ginek lázadó kamasza. Bár hagyományos London Dry típusú gin, mégis merész, hisz extra adag borókával ízesítik, így tényleg egyedi, valódi brit-Ish stílusú gin születik, amely tökéletesen alkalmas Gin&Tonic-hoz vagy Dry Martini elkészítéséhez.Ötször párolják le hagyományos rézüstön a London szívében található lepárlóban. 12 növényt használnak az ízesítéséhez, amelyeket 24 órán át áztatnak szeszben, mielőtt lepárolják; majd további 2 hetet pihenni hagyják, hogy az ízek összeérjenek. Tiszta, mégis komplex, testes, büszke karakterű gin, amely eleganciát is hordoz magában.Intenzív és masszív boróka illat, de a koriander földes jegyei és a friss citrussosság lekerekíti.A kezdeti narancsos, édes ízt komplex és harmonikus hatások követik: borókás szárazság és ropogósság.

MOMBASA CLUB

Van-e annál rejtélyesebb, amikor egy titkos társaságról elnevezett gint kortyolgatsz? Ez a társaság egyébként 1885-ben jött létre, hogy Zanzibárról importálja Angliába a gineket. A merészen titokzatos és fűszeres ízt a válogatott minőségű boróka, kassziafahéj, angyalgyökér, koriander mag, szegfűszeg és kömény adja. A Mombasa Club gin különlegessége még, hogy négyszer párolják le, mielőtt a polcokra kerül. Itt hozták létre az első magán társaságot: nevezetesen a mitikus Mombasa Clubot. 1885-ben a Brit Kelet-Afrikai Protektorátus tisztviselői alapították, és kizárólag az angoloknak szóltak, akár az Egyesült Királyságban született, akár állandó vagy ideiglenes hivatalos pozíciókat töltött be, vagy akik az Imperial East Africa Companynál dolgoztak. A Mombasa Club a gyarmati élet elengedhetetlen részét képezte, és híressé vált és népszerűvé, mint egy barátságos, idilli találkozási pont, amely lehetővé teszi a kikapcsolódást, ahol tagjai élénk vitákat tartottak vagy cseréltek híreket, miközben kortyolgatták a Mombasa Club gin és tonikját. Egy exkluzív angliai gin, amelyet kifejezetten ezen találkozáshoz desztilláltak és palackoztak a tagok fogyasztására és örömére.

COSTWOLDS

Az angliai Cotswolds Distillery arra tett fel mindent, hogy a lehető legjobb minőségű whiskyt (példaképük az északi "szomszéd", Skócia) és gint állítsa elő, megalkuvásmentesen. Emellett - innovációs készségüket ez is mutatja - kis mennyiségben eaux de vie (gyümölcspárlat) gyártásával is kísérleteznek. Egyedi, az ő igényeik szerint tervezett, kombinált (oszlop- és kisüst) rézüstjükben készítik azt a búzaalapú párlatot, amelybe aztán tizenkét féle növényt áztatnak. A három klasszikus növényt (borókabogyó, koriander, angyal gyökér) 12 órán keresztük áztatják a szeszbe, aztán adják hozzá a többi fűszert: levendulát és babérlevelet, grapefruitot, lime-ot, fekete borsot és kardamom magot. Az eredmény egy klasszikus, boróka vezérelte London Dry Gin, amely ropogós citrus és fűszer jegyeket vonultat fel. Nagyon magas minőségű ital: önállóan vagy jégre töltve is nagyszerű élvezetet ígér. Robusztus, büszke karakter, amely tonikhoz is jól illik, elég sima azonban egy gin martini koktélhoz is. Tiszta, erdei boróka, fűszeres friss grapefruit és koriander. Egy kis szárazságot hoz az angyalgyökér, az eukaliptusz és a babérlevél. Finom mész és levendula is feltűnik.

AGÁRDI CHAMELEON

Ezt az Agárdi Sloe típusú gint a visszafogott borókás tónusok mellett a finom citrusosság uralja. Illatában és ízében az egzotikus jegyek kényeztetik érzékeinket. Az ital egyedi színét természetes virágból nyeri, mely tonikkal, vagy citrommal keverve lila színre változik. Chameleon Gint töltsük fel tonikkal, és engedjünk utat színes fantáziánknak. Agárdi Hungarian Dry Gint két év alatt kísérletezték ki, tavaly debütált, idén most két új verzióval rukkolt elő a cég. A Chameleon és a Gipsy megjelenésében és stílusában is egyedi szereplőnek ígérkezik. Alapanyaguk a boróka, amely mellé citrus, illetve meggy került. Utóbbiban a cigánymeggy pikáns gyümölcsössége és az illatos fűszerek intenzív elegye ötvöződik. 

OPERA

Újpest peremén, egy ipartelepen található hazánk első olyan szeszfőzdéje, mely kizárólagosan kézműves gint gyárt. Itt készül az Opera Gin Budapest, Magyarország új, prémium kategóriás itala. Az első Magyar Ginmanufaktúra számára fontos szempont volt, hogy a gin fő fűszere, a borókabogyó hazai termésből, magas minőséget kínáló beszerzési forrásból származzon. Saját receptúrájuk kialakításánál olyan különleges fűszerekhez nyúltak, mint az angelika gyökér, a fahéj, a szegfűszeg vagy a koriander. Mindenképpen szerettek volna egy olyan ízt is belecsempészni az Opera Ginbe, ami visszafogottan, elegánsan utal ránk, magyarokra. Így esett választásuk a mákra, mely a gin alkotóelemeként kuriózumnak számít. Rendkívül elegáns, kiegyensúlyozott, letisztult italról beszélünk. Már az illat is magával ragad, a citromfű és grapefruithéj frissessége, a levendula behízelgő, és a boróka átható illata. Mindezt a kortyban kerekké, selymessé teszi a mák.

HENDRICK'S

Lesley Gracie lepárló mester 2013-ban a venezuelai Amazonas esőerdőire tett utazásai ihlették ezt a kiadást, amikor három hetet töltött egy helyi törzsnél, hogy megismerje azokat a ritka növényeket és gyümölcsöket, amelyek a világ ezen részén megtalálhatók. Az eredeti Hendrick gin receptjén alapul, sajátos uborka és rózsa botanikai anyagokkal, az Amazon flórájával. A Hendrick's az egyik legnépszerűbb ginmárka a világon, egy igazán különleges, talán leginkább a gyógyszeres üvegre emlékeztető palackban. A Glenfiddich-et, Balvenie-t, Monkey Shoulder-t és a Grants-et is kiadó William Grant & Sons gyártja a Girvan lepárlóban. Eleinte, amíg kis mennyiségben gyártottak még igazi uborkát és bolgár rózsát is felhasználtak az ízesítéséhez (ma már az uborkát aromával helyettesítik). Az uborka kirobbanóan friss jegyei, boróka, tölgy, citrusok és vanília,krémes és zamatos íz jellemzi.

BOTANIST

A ’The Botanist’ névre hallgató párlat a Bruichladdich saját készítésű ginje, amelyet 31 féle fűszerrel ízesítenek. Ezek közül a növények közül 22 Islay szigetén is honos: boróka, bodza, almamenta, zsálya levél, mocsári mirtusz, turbolya (illatos mirhafű), mezei aszat, borsmenta, hanga virág, bakszakáll, vízi menta (balzsamfű), varádicskóró, galagonya virág, citromfű, fekete üröm levél, kakukkfű, rekettye, fehér lóhere, réti lóhere virág, nyírfa levél, kamilla, tejoltófű. Az italt háromszor párolják le az ’Ugly Betty’ becenévvel illetett, az 50-es években használt, ’Lomond’ típusú lepárlóberendezésen. Egészen lassú tűzön, 17 órán keresztül tart a desztilláció, ennek hatására az ízesítésre használt növények aromái hihetetlenül lágyan oldódnak ki az alkoholban, kivételesen komplex, virágos ízvilágú gint eredményezve.

ROKU

A jól ismert Suntory cég eddig főként whiskykről volt ismert, és most itt az új ginjük is, amely a Beam és a Suntory 2014-es egyesülése utáni első közös gin. A hatféle japán fűszer felhasználása a négy évszakot jeleníti meg - a cseresznyelevél és virág a tavaszt, a sencha és gyokuro tea a nyarat, a sansho bors az őszt és a yuzuhéj a telet. Ezeken kívül a hagyományos gin fűszerek is helyet kaptak az italban, az elengedhetetlen boróka mellett többek között narancshéj, citromhéj, koriander és fahéj.

ETSU HANDCRAFTED GIN

Az Etsu volt az egyik első japán gin, ami elérhetővé vált a nemzetközi piacokon. Az összetevők között találunk borókabogyót, keserű narancsot, japán citromot, koriandermagot, angyalgyökeret, édesgyökeret, illetve yuzut és sansho borsot. Maximum 2500 literes adagokban desztillálják, a  hígítás során használt víz a Hokkaidó szigetén található Taisetsu hegyről származik, az ital alapját pedig melaszból készült semleges szesz adja.Virágos és vegetális, a yuzu jellegzetes karakteres citrusosságával. Friss, tiszta, kiegenysúlyozott, borsos, zöld teás, borókás jegyek jellemzik.

GENEROUS

A díszes palack tartalmaz egy gyönyörű, gondosan kidolgozott gint, és azt a vágyat, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsen a természet kínálta legjobbakból. A lehető legfrissebb összetevők, figyelmes   kombinálva, kis fazék állóképek használatával, valóban ízletes és könnyen iható gint eredményeznek. A nagylelkű gin négy londoni száraz gin keveréke, három francia eredetű és egy spanyol. A felhasznált növényi anyagok közé tartozik a bodza, a jázmin, a boróka, a mandarin és a pirospaprika, néhányat desztillációval, másokat macerációval állítanak elő. A nagylelkű Gin bevezetése óta számos díjat nyert, többek között a Nemzetközi Bor- és Szeszipari Versenyen is. Íz és lecsengés: A citrusfélék és a fűszerek gyönyörű aromás robbanása,kiemelve a boróka frissességét, édes virágjegyekkel és jázminnyomokkal. Jóhosszúság a szájban, gazdagítva a pirospaprika, a citrusfélék és a boróka tartósjegyeivel. Nagyon virágos, elöl levendula- és citrusvirágokra utal. Egy kis egzotikus fűszer alakul ki a háttérben.

NORDES

Kellemes, finom illatú, egészen könnyed gin, piros gyümölcsös, barackos és sörbetre emlékeztető jegyekkel. Az Észak-spanyol Galícia tartományban készítik, többnyire helyi növényeket felhasználva. A Nordes gin szakít az eddigi hagyományos gyártási eljárásokkal, egészen lassú lepárlást alkalmaznak, amelynek alapja egy helyi (az Albarino) szőlőfajta. A Nordes gint 12 féle galiciai növénnyel ízesítik, köztük borsmentával, hibiszkusszal és citromfűvel.Tegyél hozzá egy szelet lime-ot, pár szál mentalevelet és önts rá J.Gasco Indian tonic-ot az egészen frissítő, egyedi élményért.

GIN MARE

A Mare egy valódi mediterrán gin, tele friss, ropogós ízzel, vitalitással és fénnyel. A Barcelona mellett fekvő Vilanova városában készül, a hamisítatlan mediterrán érzést pedig a rozmaring, a kakukkfű, az oliva és a bazsalikom adja. Ezt egészíti ki a friss sevillai narancs és citrom gyümölcsös karaktere. Érdekesség, hogy a rézüst lepárló, amin a Mare gint desztillálják, egy olyan kápolnában működik, amely régen szerzetesek birtokában volt. Az IWSR (International Wine and SpiritResearch) tanulmánya szerint a GIN MARE 2016-ban a harmadik legnépszerűbb ginné lépett elő a világpiacon.

BCN

Ezt a spanyol gint a komplex és testes boráról híres Priorat borrégióban desztillálják, majd Barcelonában ízesítik. Vérbeli mediterrán stílusú gin, aromáit a boróka és citrus mellett a füge, a szőlő, az édeskömény, a rozmaring valamint a fenyő határozzák meg.

SHARISH MAGIC BLUE

Az első gondolatunkkal ellentétben a titok nyitja nem mesterséges színezék, hanem egy természetes összetevő, a kék borsóvirág (avagy pillangóborsó virág, latin nevén Clitoria ternatea ), amely élénk kékké színezi ezt a portugál gint. Ráadásul, ha a gint tonikkal és valamilyen citrusfélével keverjük, akkor fokozatosan lilává majd rózsaszínné válik az ital. Az Ázsiából származó kék színű virág egyébként régóta használatos színezőanyagként, de ismertsége az USA-ban és Európában az utóbbi években nőtt meg. A Sharish Blue Magic gint a klasszikus növényeken túl (boróka, koriander, angyalgyökér,gyömbér, fahéj, kardamom, citromhéj) még eperrel és málnával is ízesítik. Illata, a málna és eper elsőre is egyértelmű, majd gyömbér, koriander és egyéb bogyós gyümölcsök illata érezhető. Íze,meglehetősen fűszeres elsőre – a fahéj és a gyömbér a leghangsúlyosabb. Később citrom és angyalgyökér jegyek fejlődnek fel, lédús bogyós gyümölcsök kíséretében. Lecsengésében,könnyed boróka, valamint a koriander jellegzetes íze fedezhető fel.

HERNÖ OLD TOM BIO GIN

A Hernö Gin az első dedikált gin-lepárló Svédországban. Az egész a gin iránti szenvedéllyel és a gin készítés mesterré válásának álmával kezdődött. Egy utazás, amely a tudásszomj és a ginspiráció után kutatott, és világszerte gin-lepárlókba vezetett. A bio minősítésre fogékonyak számára készült Hernö Old Tom gin alappárlata megegyezik a Hernö ginével, pusztán annyi az eltérés, hogy nagyobb mennyiségben tartalmaz réti legyezőfüvet, ettől édesebb, amit még fokoz az, hogy a gin 43% alkoholtartalomra való visszahigításakor adnak hozzá egy csipetnyi mézet is.Valóban finom gin,ráadásul ez az össszeállítás tökéletes a téli megfázásokkal tarkított lét könnyebbé tételéhez. A Hernö öreg Tom Gin tele van fás fűszerrel. Fényes, lédús, boróka és virágos jegyek követik. Szuper-sima textúra könnyű édességgel és botanikai megjegyzésekkel. Egy sor boróka, zöld és ropogós, fenyővirágok jegyeit követve. A virágos édesség, a fás fűszer és a tartós boróka kombinálva jellemzi Hernö öreg Tom Gint.

HANAMI DRY

A Hanami egy holland dry gin, 9 botanikai összetevőből és a cseresznyevirág aromájából készül. Az alapanyagok arányát a saját féltve őrzött receptjük alapján állítják össze, mindegyiket gondosan válogatják és tesztelik a legnagyobb tisztaság és legmagasabb minőség érdekében. A 8. századi japán császári udvarra visszanyúló hagyományt követve, minden tavasszal japánok milliói ünneplik a cseresznyefa-virágzást. Az újjászületés és a megújulás ünnepe ez, ráadásul a cseresznyevirágot egykor a szamuráj életmód jelképei között is tisztelték. A lehulló virágok az egyszerű és örömteli élet csodálatos derűjét jelképezik. A virágokban való gyönyörködés, ennek élvezete a Hanami. A császári udvar ligeteiből eredő, a japán sógunok egymást követő pazar partijain keresztül a Hanami gin ma világszerte az életet ünnepli.

 

 TRZ Rendzvényház Kft.
7622 Pécs, Somogyi Béla u. 9.
10540813-2-02

Tárhely szolgáltató neve: Marketing Soul Kft.

Nyári nyitvatartás!

A Trezor - Pécs Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trezor - Pécs Csapata